פסטה חלבון ברוטב עגבניות
פסטה חלבון ברוטב עגבניות
מי לא פסטה?? ואם יש חלבון בפסטה בכלל חגיגה!
קבלו מתכון לפסטה חלבון ברוטב עגבניות טעים בטירוף שכל אחד יכול להכין בכמה דקות.
פסטה טבעונית, כשרה ולא שום תוספת חלבון לידה.
מתכון לפסטה חלבון ברוטב עגבניות שלא תאמינו באיזה מהירות אתם מכינים.
אמרנו כבר שהפסטה עצמה היא החלבון? תכינו, תטעמו ותבינו.
מצרכים להכנה –
חבילת פסטה חלבון ספגטי או פוזילי (ביסלי)
400 גרם עגבניות מרוסקות (פחית שימורים)
2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים רותחים
4 כפות שמן זית
6-8 שיני שום פרוסות
כפית מלח
1 כף פפריקה מתוקה או חריפה
אופן ההכנה –
1. מתחילים ברוטב, בסיר שמים שמן זית ושום ומחממים על להבה בינונית.
2. מוסיפים פפריקה מערבבים וישר מוסיפים רסק- שימו לב פפריקה נשרפת מהר לכן כדאי מאוד לעבוד מהר.
3. מוסיפים גם את העגבניות המגורדות ושמים מלח, מבשלים על להבה נמוכה לפחות רבע שעה.
4. מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה, טועמים את הרוטב, מתקנים תיבול לפי טעמכם ומאחדים עם הרוטב. מגישים חם מומלץ עם פרמז׳ן!
בתאבון!
המתכון טבעוני ומלא בחלבון, רוב החלבון מגיע מהפסטה חלבון של חברת PY
מנת פסטה מתייחסת למנה אחת מתוך 5 מהמתכון כולו.
סימון |
למנת פסטה |
לכל המתכון |
קלוריות (גרם) |
293 |
1468 |
חלבונים (גרם) |
30 |
150 |
פחמימות (גרם) |
25 |
125 |
שומנים (גרם) |
8.4 |
42 |
למתכונים נוספים לחץ כאן