מתכון לקוקי דאו חלבון
מתכון לקוקי דאו חלבון
הפעם החלטנו שחטיף החלבון יהיה בכלל עוגת חלבון
קבלו מתכון לקוקי דאו חלבון טעים בטירוף שכל אחד יכול להכין בבית.
מתכון לקוקי דאו חלבון שממש מומלץ לאכול חם
מצרכים להכנה –
1 ביצה
יוגורט PRO 1.5%
4 כפות חמאת בוטנים טבעית
4 קוביות שוקולד מריר 85% קצוצות
3 סקופים אבקת חלבון
חצי כפית אבקת אפיה
2 כפות קמח שיבולת שועל
4 כפות מייפל
קורט מלח גס
אופן ההכנה –
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. בקערה טורפים תחילה ביצה ומוסיפים את שאר המרכיבים קודם הרטובים ואז היבשים.
3. מערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה ויוצקים לתבנית פיירקס בגודל 20*20 מרופדת נייר אפייה.
4. אופים במשך 17-20 דקות כאשר הקצוות זהובים והאמצע עדיין מעט רך.
5.מומלץ מאוד לאכול חם!
בתאבון!
סימון |
לקוביה אחת |
לכל המתכון |
קלוריות (גרם) |
104 |
1667 |
חלבונים (גרם) |
9 |
144.5 |
פחמימות (גרם) |
5 |
81 |
שומנים (גרם) |
5 |
80 |
החישוב ליחידה אחת בהנחה שיצאו לכם סך הכל 16 יחידות.
הערך הכולל אבקת חלבון מחושב לפי אבקת חלבון ISO ONE בטעם וניל.
למתכונים נוספים לחץ כאן