מתכון לטופי שוקולד חלבון
מתכון לטופי שוקולד חלבון
מי לא אוהב שוקולד?? ואם זה שוקולד עשיר בחלבון בכלל חגיגה!
לפניכם מתכון לטופי שוקולד טעים בטירוף עם המון חלבון שכל אחד יכול להכין ב5 שלבים
מתכון להכנת טופי שוקולד חלבון אולי נשמע מסובך ומפחיד
אבל תתפלאו לגלות שאפילו לא צריך להדליק תנור בשביל להכין את המתכון.
קבלו מתכון קל להכנה ב5 שלבים פשוטים.
מצרכים להכנה –
200 גרם שוקולד מריר 85% או כל שוקולד אחר שאתם אוהבים. (אני השתמשתי בשוקולד לינדט 85%)
חצי כוס חלב
שני סקופים של אבקת חלבון
קורט מלח
כפית קקאו
לקישוט
אבקת קקאו או אבקת סוכר
אופן ההכנה –
- מחממים מחבת על אש בינונית ושמים בה שוקולד, חלב וקקאו.
- שוברים את טבלאות השוקולד לקוביות, מוסיפים חלב וקקאו ומערבבים בעזרת לקקן סיליקון או כף עץ עד להמסה מלאה של השוקולד.
- מוסיפים שני סקופים של אבקת חלבון ומערבבים היטב. (אני השתמשתי בחלבון וניל של סופר אפקט)
- מעבירים לתבנית 20*20 או אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים למקרר עד להתייצבות, מוציאים חותכים ל-8 קוביות ומאחסנים בקופסא אטומה במקרר או במקפיא.
בתאבון!
סימון |
לקוביה 1 מתוך 8 |
ל100 גרם |
קלוריות (גרם) |
190 |
391 |
חלבונים (גרם) |
9.7 |
20 |
פחמימות (גרם) |
6 |
12 |
שומנים (גרם) |
13.4 |
27.6 |
החישוב ליחידה אחת בהנחה שיצאו לכם בסך הכל 8 יחידות.
הערך הכולל אבקת חלבון מחושב לפי אבקת חלבון ONE Whey Super Effect בטעם וניל, ניתן להשתמש בטעמים אחרים לבחירתכם.
למתכונים נוספים לחץ כאן
המתכון בשיתוף עם בלוג התזונה והמתכונים EatFit